DUON

DUON

DUON är en av Nordens mest bokade partyduos som utgörs av två musiker som tidigare spelade på varsitt håll, och som sedan slog sig samman för att uträtta stordåd på scenen – vilket dom har lyckats bra med!
Dom spelar på alla möjliga evenemang där det behövs partyunderhållning. Allt från mindre fester till större arrangemang såsom festivaler, och givetvis allt däremellan.

Över 120 spelningar per år och en show vars innehåll är 100% partylåtar som avlöser varandra med högt tempo, medleyn och allsångspartier. Det med andra ord garanterat att publiken kommer att röja ordentligt tillsammans med DUON, och DUON kommer röja ordentligt tillsammans med publiken.
Till varje show har dom även med sig en stor ljud- och ljusanläggning i vilket ljuset är programmerat efter varje låt, vilket gör showen helt komplett.

Det kan även vara värt att nämna att dessa grabbar medverkade TV-programmet ’4 bröllop’ som sändes på TV4 2011. Dom har även medverkat på diverse samlingsalbum, såsom ’Sveriges bästa coverband 2012’ och ’100% After-Ski’ 2013.

Här nedanför kan du se och lyssna på DUON live:

 

Vill du boka DUON?
Klicka här för att komma till vår bokningssida,
eller klicka här för att komma till sidan med våra kontaktuppgifter.

< Tillbaka

Comments are closed